top of page

Cinque Terre - Liguriens lille paradis

forårstur  - inden turisterne kommer

 

11.800 kr.
Norditalien når det er bedst!

Cinque Terre betyder fem jord på Italiensk og hentyder til 5 idylliske småbyer, som ligger i en klynge med få kilometers afstand mellem Genova i nord og La Spezia i syd. De fem byer ligger alle i et ufremkommeligt klippelandskab helt ud til havet, hvor man kun kan komme til med skib eller tog. Disse billøse perler er således noget af det mest maleriske, man kan finde i Italien

 

Området omkring byerne er nationalpark og byder på en storslået natur. Vi skal besøge den oversete by Genova med dens enestående nyrenoverede handelspaladser og den charmerende havnebys atmosfære.

Endelig vil denne tur også bringe os til Lucca, en særegen by inde i landet omgivet af den mest utrolige og velbevarede bymur.

Byen er kendt for operakomponisten Puccini, så vi skal selvfølgelig ind og høre operamusik.

Som din rejseleder ,sætter jeg en ære i at være tilstede og nærværende. Jeg ønsker at deltagerne, og det inkluderer mig, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Jeg er interesseret i mennesker og deres liv.
 

Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 

Samværet er essentielt på vores ture. Og på denne rejse er mulighederne for samvær helt i top, da vi bor sammen, nærmest som en familie i et vidunderligt hotel. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og ER sammen fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene.

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi vil synge  sammen, så jeg medbringer sanghæfter og instrument. Vi vil lave daglige ritualer sammen som forbinder os. Vi vil fordybe os i Levanto, hele området med de 5 små byer, Genova og Lucca.

Bevægelse er vigtigt. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Derfor er der mulighed for at dagene starter på stranden med øvelser hentet fra gymnastikken, yoga og meditation. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden.

Alle deltagere er forskellige og det er jo netop det dejlige ved dette møde. Derfor kan I med fordel se alle forslåede aktiviteter som muligheder, og ikke som tvang :-) Nogen kan lide morgenmotion, mens andre hellere vil vågne stille og roligt med en kop kaffe o.s.v. Der er plads til alles individualitet. I skal simpelthen frem for alt have det rart og mærke at I bliver set og hørt.

Rejseleder :

Torben Egeris

Rejsearrangør og rejseleder

Startede rejsekurserne på Højskolen Snoghøj i 2004 og har siden arrangeret og gennemført rigtig mange rejser, især til Italien. 

Medbringer klaver og sanghæfter og sørger for det gode humør og at alting klapper.

Har været forstander for Højskolen Snoghøj fra 2003 til 2013.

Pianist og komponist gennem hele livet. 

Har arbejdet med psykologi, filosofi og selvudvikling, samt vandring, svømning og gymnastik siden 1993.

 

My Channel
Watch Now
Program:

Lørdag

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Mødetid:

Vi mødes i Kastrup Lufthavn kl. 11.00. Vi checker in sammen og tager flyet til Pisa. Herfra tager vi til ​ Lucca og indkvarteres på vores Hotel Napoleon. Efter indkvarteringen går vi ned ned til bymuren og finder et roligt sted hvor vi kan sidde og snakke få et glas vin og lære hinanden at kende..

Vi spiser picnic på bymuren og synger og hygger inden vi går i seng.

Søndag

9.00 er der mulighed for morgen-yoga

Efter morgenmaden og en lille morgensamling med en sang vandrer vi stille og roligt rundt på bymuren og slutter med lidt fritid til bl. a. at spise frokost.

Efter frokost er der en guidet tur over seværdighederne i Lucca, hvorefter vi har fri til shopping m.m.

Om aftenen går vi til Puccini koncert og slutter med et dejligt restaurantbesøg

Mandag

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/Yoga. Efter morgenmaden og en lille morgensamling

tager vi til Levanto. Efter indkvarteringen har  vi fri til at spise frokost og bade og nyde livet i byen.Kl. 17 tager vi en guidet tur i Levanto og mødes derefter på tagterassen til en drink og nogle sange. Vi spiser på Hotellets formidable restaurant.

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Efter morgenmaden tager vi toget til Genova. Her får vi en guidet tur gennem byen med speciel fokus på havnen, kvarteret med de små gyder, pladserne og  handelshusene hvor malerier pryder mange vægge og lofter. Vi får også tid på egen hånd til at indsnuse atmosfæren i denne dejlige by. Ind under aften tager vi toget til Levanto, hvor vi atter indtager et kongeligt måltid i restauranten

Fredag

9.00 er der mulighed for morgengymnastik/Yoga på stranden. Efter morgenmaden og samlingen tager vi toget til Vernazza . Vi besøger Lise, en spændende Dansk kvinde, som sammen med sin Italienske mand dyrker vin i dette ufremkommelige landskab. Efter en tur på deres vinbakke, hvor vi ser og hører om druer og høst, spiser vi frokost ved deres lager og smager på deres udsøgte vin.

Vi kommer hjem så vi kan vandre en tur, ose i byen eller bruge nogle timer på stranden. Vi slutter med et festmåltid med sang og musik.

Lørdag

Formiddagen er fri. Vi kører vi til lufthavnen i Pisa og flyver hjem 16.15 til København, hvor vi lander 18.30

9.00 er der mulighed for morgengymnastik/Yoga på stranden. Efter morgenmaden skal vi besøge en af de 5 Terre byer. Det er den sydligste af dem. Vi starter med at sejle fra Levanto og lægger til ved alle 5 Terre byer. Vi får set hele kysten fra vandsiden og går så fra borde i den sidste by. Efter en tid i Riomaggiore, som byen hedder, tager vi videre til Manarola. Her spiser vi frokost, tager en dukkert og slapper af. Vi vandrer ca. 2-3 timer på den smukkeste bjergskråning til den næste by Corneglia. Dem der ikke kan klare denne rimeligt strabaserende tur, kan tage toget eller gå med på noget af strækningen. Efter et besøg på byens cafe tager vi tilbage til Levanto. Om aftenen er der måske en koncert på torvet eller i kirken.

9.00 er der mulighed for morgengymnastik/Yoga på stranden. Efter morgenmaden og samlingen

tager vi med toget til Monterosso, den nordligste af de 5 Terre byer. Efter en besigtigelse af denne dejlige by deler vi måske gruppen i to. Dem som er godt gående tager ud på den 2 -3  timer lange pragtfulde vandring på bjergskråningen langs kysten til den næste by Vernazza. De ikke helt så godt gående tager igen toget videre til Vernazza. Vi mødes så i denne, måske mest charmerende 5 Terre by, indånder hele den fantastiske atsmosfære, spiser frokost og tager måske en dukkert på den lille hyggelige strand. 

Det Praktiske

Pris: 11.800 kr. inkluderer: Transport, Logi, Halvpension, Undervisning, og udflugter! 

Prisen er pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelses tillæg på

700 kr.

Kommer du fra Jylland får du et afslag i prisen på 600 Kr. - så du har råd til at komme til Kastrup :-)

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 8 deltagere for at rejsen gennemføres.

Ved tilmelding betales et depositum på 1500 kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.

Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.

Du vil herefter modtage en mail med kvittering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.


Restbeløbet opkræves 1. marts 2019

 

Hvis du ønsker at betale din rejse med Mastercard eller Visa, så kan du gøre det her:

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 4 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

 

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se norwegian

bottom of page