top of page

Sardinien -

den magiske Ø

14. - 21. September
Pris: 12.900 Kr.
Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 
Mellem Afrika, Spanien og Italien
 

Det er sensommer og klimaet er fantastisk på Sardinien. Vi skal ud på en eventyrlig rejse, hvor vi skal forkæle alle vore sanser, og blive beruset af den særlige magi der hersker på den oversete ø perle Sardinien.

6000 års historie har formet denne fantastiske ø, som ligger tættere på Afrika end på fastlandet Italien. Kulturer fra Tunesien, Spanien og Italien er mixet sammen til en spændende mangfoldighed af arkitektur, kunst og mad og drikke. Her er en enestående natur med høje grønne bjerge og hvide bounty strande, laguner med grotter og Italiensk /Catalanske byer med smalle gader og stor charme. På denne tur koncentrerer vi os om sydøens magi og hovedstaden Cagliari.  Vi vil se de mest fantastiske strande, opleve vilde heste, Launeddas, Nuraghe-kulturen og møde spændende mennesker. 

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er altid to rejseledere på vores ture, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Samværet er i fokus og helt essentielt på vores ture. Selvom vi bor på hotel, mødes vi hele tiden og er sammen til alle måltider. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og dyrker VÆREN sammen, fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene på vores ture. Alle deltagere tages vare på, udfra den enkeltes behov. 

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi medbringer sanghæfter og instrumenter og synger sammen hver dag på turen. Vi dyrker daglige rutiner og ritualer, som forbinder os og gør os stærke sammen. Vi fordyber os i øens mentalitet og hjerte.

Bevægelse er en vigtig del af turen. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Vi starter gerne dagene med mulighed for  en halv times yoga. Der vil dagligt være små vandre ture og anden form for bevægelse, som alle kan deltage i. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden. 

Vi rejser med dig :

Torben Egeris

Mette Guldagger

 

Program:

Dag 1

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2. kl. 9.30.  Her checker vi ind sammen. .

Herfra flyver vi til Cagliari, som er hovedstaden på Sardinien.

Vi kører hen til vores vidunderlige hotel Calamosca og indkvarterer os. Efter aftensmaden synger vi en sang  og går  i seng.

9E736F61-2FBF-44CA-9C58-BC6428B02C4C.heic

Dag 2

Vi vågner op et stenkast fra havet. 8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga og et morgenbad i havet. Efter morgenmaden er der en samling hvor vi lærer hinanden at kende.

Vi holder middagspause og mødes igen kl. 15. Vi går en lang tur i nærområdet, hen over en bakke til Lazaretto, et kulturcenter, indrettet i et historisk karantænehospital.
Vi får en rundvisning og ender med at spise aftensmad på den lokale restaurant.

iB4rmldmRlS8lgpnREg.jpg

Dag 3

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi kører 50 min. og besøger Sardiniens største Nuraghe, Barumini. Vi får en spændende rundvisning. Vi kører videre til Tuili og op på naturfænomenet Giara hvorvi indtager vores frokost tilberedt af hyrder fra området og omgivet af gamle korktræer og anden smuk vegetation. Giara som ligger i 700 meters højde er kendt for dens 900 vildt levende heste. Vi kommer hjem sidst på eftermiddagen, tidsnok til en svømmetur. Vi mødes og synger sammen og spiser på hotellet.

132832CD-1097-432F-B44B-115B6A9AF554.heic

Dag 4

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi holder fri til kl. 15. Vi bruger nu resten af dagen på byen Cagliari. Guidet tur og tid på egen hånd og vi slutter af med et dejligt restaurant besøg på byens suverænt bedste fiskerestaurant.

Dag 5

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang.  

Vi tager i dag ud til den spændende kunstner landsby San Sperate, hvor vi kigger på husmalerierne og den enestående stenskulpturpark..Efter en guidet tur i komplekset kører vi til landsbyen Villasor. Vi vil besøge kunstneren Mariano i hans atelier og opleve en Launeddas koncert. Vi vil alle spise aftensmad sammen og spille og synge.

Dag 6

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi kører ud til Nora og får en spændende rundvisning i en gammel romersk by. Herefter tager vi ind til Pula og spiser frokost. Eftermiddagen bruges på en af Sydsardiniens magiske bountystrande. Sidst på eftermiddagen kører vi hjem og hygger og spiser aftensmad på hotellet.

Dag 7

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi skal ind og besøge Cagliari for anden gang. Besøg i botanisk have, museet på Castello, havnen og de små hyggelige gader i byen. Om eftermiddagen har vi fri nogle timer inden vi mødes til sang og vin og afslutningsmiddag.

6147BAA0-F919-4CDF-86A5-F9249CAA2437.heic

Dag 8

Efter morgenmaden pakker vi og kører til lufthavnen i Cagliari, hvorfra vi flyver hjem

941A22CB-37BB-42B9-B6BA-C18E122F6264_1_201_a.heic
FC6FA30A-BFD7-44C1-B290-4AC6402DC242.heic

Pris: 12.900 kr. inkluderer: Transport, Logi, Halvpension, og udflugter! 
Prisen er pr. person i dobbeltværelse. Der er 800 kr. i tillæg for enkeltværelse.

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 8 deltagere for at rejsen gennemføres. Der gives løbende orientering om antallet af deltagere, og så snart antallet er på 8 og derover gives der en hensigtserklæring om rejsens gennemførelse. 
 
Ved tilmelding betales et depositum på 150o kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.
Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.
Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.

Restbeløbet opkræves ca.  8 uger før rejsen.
I nogle tilfælde er det nødvendigt at købe  individuelle flybilletter tidligere end 8 uger før rejsen.  Hvis dette er tilfældet vil restbeløbet  blive opkrævet på dette tidspunkt.Efter indbetaling af restbeløbet vil afbud ikke medføre tilbagebetaling af det indbetalte, hvorfor vi anbefaler at tegne afbestillingsforsikring

klima_edited.jpg

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 8 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.
Se evt. Europæiske rejseforsikring
 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler
 
Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.
 
Du må medbringe
1 stk. bagage på 20 kg.
1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm
se: Lufthansa

Hvis du ønsker at betale din rejse med Mastercard eller Visa, så kan du gøre det her:

bottom of page