Vi startede med at tilbyde rejser på Højskolen Snoghøj i 2004. Den første tur gik til Toscana og siden da er det blevet til 10 forskellige rejsemål især i Italien.

Fælles for alle vores ture er, at vi finder atypiske rejsemål, og gerne nogle særlige steder at bo. Højskoleideen ligger til grund for vores rejser, hvor vi vægter de menneskelige relationer meget højt.

 

Vi holder morgensamlinger og synger og gør som vi gør på en højskole, med samvær, sang og leg. Forskellen er blot at højskolen er flyttet med os, ud til de dejlige steder vi har fundet.

 

Vi er alsidige mennesker der arbejder med og interesserer os for mange forskellige ting. En kreativ og livsglad tilgang til livet er meget vigtig for os. Disse personligheder bringer vi med os i vores rejseledervirke.

 

Vores og jeres forskelligheder er den fælles styrke og glæde, som danner fundamentet for uforglemmelige rejser med masser af oplevelser og fokus på livsglæden.

Vi er medlem af rejsegarantifonden nr. 2807

piemonte-bord.jpg

Torben Egeris

Forstander og Indehaver
Startede rejsekurserne på Højskolen Snoghøj i 2004 og har siden arrangeret og gennemført rigtig mange rejser, især til Italien. 

Medbringer klaver og sanghæfter og sørger for det gode humør og at alting klapper.

Har været forstander for Højskolen Snoghøj fra 2003 til 2013.

Pianist og komponist gennem hele livet. 

Har arbejdet med psykologi, filosofi og selvudvikling, samt vandring, svømning og gymnastik siden 1993.

Chauffør og guitarist på højskolerejser.

Dan Ib er den flinkeste mand i DK og spreder glæde og positiv energi i et hvert selskab. Er med på en del rejser sammen med Torben Egeris.

OS KAN DU MØDE

Per Larsen

Il Assistente
Et dejligt levet liv med musikken som følgesvend har sat sine spor. 

Et arbejdsliv og et personligt liv som med "højskolen" i blodet. Dels som initiativtager til og efterfølgende som forstander på Den Rytmiske Højskole i Odsherred og dels som leder af Muskelsvindfondens store gruppe af frivillige hjælpere. Har derudover arbejdet som organisationskonsulent med særligt fokus på skabelsen af det gode (arbejds-) liv – med menneskelig trivsel i centrum.

anita_edited.jpg

Anita Guldberg

Yogalærer, coach og sanger.

Er uddannet yogalærer fra den anerkendte ’Yogaskolen i Helsingør’ v. Søren Rasmussen. Anita har bredt sit virke ud over det meste af Nordsjælland og underviser mange forskellige hold hver uge, bla. både yoga og dansehold på Hotel Hornbækhus. De primære stilarter er Hatha, Vinyassa og Yin yoga. Anita hjælper mange med at opbygge smidighed, udholdenhed og kropslig styrke, men også sindet og åndedrættet har fokus.. Hun har bl.a. haft et yogahold med til Indien. Desuden tilbyder Anita coaching og mindfulness. Anita Guldberg er også sanger og optræder med kendte numre ved festlige lejligheder.

Dan Ib Carlsen

20190912_132835_edited_edited.png
Mette%20Guldager_edited.jpg

Mette Guldagger

Rejselederassistent

Arbejder som journalist til daglig, og holder af at tale med folk og opsøge gode historier.

Bruger en god del af fritiden på at dyrke musik sammen med andre, både som dreven korsanger i det københavnske kor Tritonus og i Trio Guldagger +, som spiller sange fra gemmebogen, i øjeblikket en koncertfortælling med Sebastians udødelige sange. Elsker yoga, vandreture og at cykle til alt. Har haft højskole i blodet siden et højskoleophold på Ærø i 1987, og har siden været med til at planlægge flere sommerhøjskoler i privat regi. har deltaget i rejsen til Sardinien sidste år.

Sven Wortmann

Rejselederassistent

Jeg er optaget af gode fortællinger. Som Karen Blixen siger: ”Når vi fortæller sætter vi livet på plads”! Det må gerne være historier der gør hovedet let og hjertet glad! 

Jeg har altid gerne villet være Sprechstallmeister i cirkus eller Høvding i Legoland, men er i stedet blevet Friskoleleder på en Grundtvig/Kolsk friskole og det er stort set det samme!

Jeg bruger fritiden på musik, revy og synger i forskellige bands, lige fra ”balle” til Big Band. Jeg er vild med fællessangen, og højskolen bliver levende for mig, når vi synger sammen. 

Artikel fra Scanmagazine 14. januar 2020

NYHEDSBREVE OG DATASIKKERHED

Nyhedsbreve

 

Vi opbevarer jeres navn og mail adresse på nettet og ikke lokalt på vores computer. Jeg har en skriftlig data sikkerhedsaftale med  nyhedsmailprogrammets udbyder (Mailchimp) om ikke at dele oplysningerne med tredie part. Den nye dataforordning af 25. maj 2018 betyder at vi fremover skal have jeres explicite tilladelse for at sende jer nyhedsbreve. 

Tilmeldingsoplysninger

Vi opbevarer tilmeldingsoplysningerne lokalt på vores computer. Jeres oplysninger slettes  2 måneder efter rejsens gennemførelse.