top of page

LA GOMERA

DEN SMUKKESTE KANARIE Ø

9. - 16. nov.
16. - 23. nov.
25. jan. - 1. feb. 2025
1. - 8. feb. 2025
15. - 22. marts 2025
22. - 29. marts 2025
12.900 Kr
Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 
Vandring, sol og varme

​La Gomera er en naturperle af sjælden skønhed, og den mindst turistbesøgte af Kanarieøerne.

Ud over det varme, milde klima, byder øen på bjerge, regnskov, søer, klipper og strande. Øen er kendt for at have været det sidste stop for Christoffer Columbus, før han stævnede ud på langfart til Amerika. Grundet øens afsidesliggende placering finder vi her en sjælden ro og mange historiske traditioner, der lever videre i bedste behold. Øen er særdeles bjergrig og frodig, og da transporten i gamle dage foregik til fods og med æsler råder øen over et sjældent set velbevaret stisystem, som gør at der er rigtig mange vandreruter. I 60´erne blevet øen invaderet af hippierne og selvom der forlængst er kommet almindelig turisme med hoteller og lejligheder, så hænger kulturen ved og der er forstsat hippier i Gran Rey. Og det gør hele atmosfæren på stedet meget hjertevarm. Alle har lov til at være her og alle taler sammen og der er musik og kommen sammen hen under aften, hver aften.

Turen er for alle, der har lyst til at komme ned i solen i den kolde vintertid og opleve varme, sol, god mad og vin, fantastisk natur og kulturelle begivenheder, vandreture, hygge, venskab, samt sang og musik. Du behøver ikke være yoga eller vandre-interesseret, dette er blot muligheder vi giver dig. Vi bor i Valle Gran Rey, som er det varmeste og sjoveste sted på øen. 

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er altid to rejseledere på vores ture, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er to forskellige rejseledere. Vi er begge meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os begge med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Samværet er essentielt på vores ture. Selvom vi bor på hotel, vil vi mødes hele tiden og være sammen til de fleste måltider. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og ER sammen fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene.

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi vil synge  sammen, så vi medbringer sanghæfter og instrumenter. Vi vil lave daglige ritualer sammen som forbinder os. Vi vil fordybe os i stedets, bjergenes og Gomeras kultur.

Bevægelse er vigtigt. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Vi starter dagene med en tur til stranden, hvor der er mulighed for morgensvømning og en halv times yoga. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden. Vi vil vandre i bjergene flere gange i løbet af ugen.

Vi rejser med dig :

Torben Egeris

Rejsearrangør og rejseleder (med på alle ture )


Sven Wortmann
Rejselederassistente

 

Program:

Dag 1

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2, ved 7/11 kiosken eller i Billund Lufthavn kl. 6.30.

Her checker vi ind sammen. 

08.30  flyver vi med Tui til Tenerife, hvor vi lander kl.12.50. Vi kører vi  til havnen i Los Christianos. Efter lidt fritid tager vi  færgen kl. 16  til San Sebastian. Vi lander på vores hotel ved 18.15 tiden. Vi chekker ind på Hotel Laurisilva  og efter en time mødes vi og får vores første aftenmåltid  på vores faste restaurant El Palmar.

valle-gran-rey-on-the.jpg

Dag 2

Vi bor i hver vores lejlighed, så morgenmaden er noget vi selv ordner inden vi mødes.

Vi mødes kl. 9.30. i gården til dagens introduktion. Så går vi til stranden hvor vi slapper af nogle timer med svømning, sol og evt. Gymnastik/ Yoga. Efter noget fritid  mødes vi og  vandrer en tur på nogle timer i vores dal. Vi ender ved La Playa hvor folket mødes og får en drink mens solen går ned. Vi spiser på restaurant på El Puerto ved 19.30 tiden. Det bedste fra havet!

Dag 3

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9.15 til yoga og ensvømmetur. 

Kl. 11.00  kører vi  op i dalen og holder morgensamling. Derefter kører vi igennem regnskoven til Mirador de Abrante. Her besøger vi først et spændende besøgscenter med plancher, billeder og information om øen, hvorefter vi vandrer en halv times tid ud til udsigtscafeen Mirador Abrante. Vi nyder udsigten og får lidt at  spise og drikke. På turen tilbage til bilerne deler vi os i 2 grupper. Den ene vandrer en halv time tilbage på den lette vej, den anden tager en mere krævende vandretur på en time.  Hjemme igen er der tid til en tur i vandet eller lidt hygge shopping. Aftensmad og hygge på El Palmar.

Dag 4

Vi skal en tur på havet og se hvaler og delfiner. På vores vidunderlige sejltur hvor vi ser øen udefra får vi serveret frokost og et glas vin. Vi kommer i land  igen ved 14 tiden.

 Der er mulighed for en extra vandretur om eftermiddagen. Vi mødes til et glas og en fortælling om højskole samt fællessang, før vi sammen bevæger os til aftensmåltidet på El Palmar.

Dag 5

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9.15. Her er der en halv times yoga/svømning. Herefter er der morgensamling med sang. .. Vi kører vi op til  Arure og går en dejlig tur hen over en bjergkam med den skønneste udsigt. Vi vender hjem sidst på eftermiddagen. I aften arrangerer vi en koncert  et sted.

iPmgl2xhSWeYHhKTyFi3Ig.jpg

Dag 6

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9.15 til en halv times yoga og måske en svømmetur. 

Kl. 11.00 kører vi en tur op  i regnskoven, og går en tur, hvorefter der er frokost, lokal kultur og fremvisning af øens fløjtesprog på det pragtfulde økologiske sted Efigenia. Vi kører hjem og om aftenen mødes vi til fælles picnic med vin og musik.

Dag 7

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9.15 til en halv times yoga og måske en svømmetur. Efter lidt fritid mødes vi  igen kl. 13, hvor vi tager til den nærliggende kunstnerlandsby El Guru og går den klassiske vandretur ud til et vandfald eller en tur i dalen.  Vi mødes atter til sang, anekdoter og drinks og spiser så for sidste gang på El palmar.

Dag 8

Vi forlader Laurisilva ved 5 tiden og tager Færgen til Tenerife  kl 07.00. Der bliver nogle timers fritid i Los Cristinianos inden vi kører til Lufthavnen. 

Kl. 13.45 flyver vi til København eller Billund hvor vi lander ca. kl. 20.00 lokal tid.

ikZHuAURSUiSaVdET5UE+Q.jpg

Pris: 12.900 kr. inkluderer: Transport, Logi i egen lejlighed, 7 x aftensmad, 2 x frokost, vin og vand til maden, alle entreer, udflugter og overraskelser! 
Prisen er pr. person, og du vælger selv, om du vil bo alene eller sammen med nogen

klima_edited.jpg

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 8 deltagere for at rejsen gennemføres. Der gives løbende orientering om antallet af deltagere, og så snart antallet er på 8 og derover gives der en hensigtserklæring om rejsens gennemførelse. 
 
Ved tilmelding betales et depositum på 1500 kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.
Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.
Du vil herefter modtage en mail med kvittering.

Restbeløbet opkræves ca.  8 uger før rejsen.
I nogle tilfælde er det nødvendigt at købe  individuelle flybilletter tidligere end 8 uger før rejsen.  Hvis dette er tilfældet vil restbeløbet  blive opkrævet på dette tidspunkt.
Efter indbetaling af restbeløbet vil afbud ikke medføre tilbagebetaling af det indbetalte, hvorfor vi anbefaler at tegne afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 8 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.
Se evt. Europæiske rejseforsikring
 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

Der kan forekomme fly ændringer.

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se: TUI eller Norwegian

bottom of page