top of page

SYDFRANKRIG

I hjertet af Languedoc

 

17. - 24. Juni
16. - 23. Juni 2025
1. - 8. September 2025
13.200


Midt i nationalparken og vindistriktet Languedoc finder vi denne perle, Domaine de Miravel, en gammel vandmølle, der ligger i den smukkeste dal, direkte ved floden i den mest vidunderlige uberørte natur. Stedet er nænsomt restaureret med økologiske materialer. Her er en sjælden skønhed og ro. Terasser med udsigt, swimmingpool, store og lækre fællesrum samt 16 store skønne værelser, som danner ramme om vores nye højskole. Her vil vi tilbyde Højskole 2.0  - alt godt for krop og sjæl, tid til fordybelse og oplysende nærvær.  Vi laver højskole med og for mennesker i samspil med musik, sang og den lokale natur og kultur. Højskoleuger der kaster glans over livet.
Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er  to rejseledere, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er to forskellige rejseledere. Vi er begge meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os begge med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Samværet er essentielt på vores ture. Og på denne rejse er mulighederne for samvær helt i top, da vi bor sammen, nærmest som en familie i sommerhus. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og ER sammen fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene.

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi vil synge  sammen, så vi medbringer sanghæfter og instrumenter. Vi vil lave daglige ritualer sammen som forbinder os. Vi vil fordybe os i landsbyens, bjergenes og Miravels kultur.

Bevægelse er vigtigt. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Derfor er der mulighed for at dagene starter på græsplænen med øvelser hentet fra yoga og meditation. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden.

Alle deltagere er forskellige og det er jo netop det dejlige ved dette møde. Derfor kan I se alle forslåede aktiviteter som muligheder, og ikke som tvang :-) Nogen kan lide morgenmotion, mens andre hellere vil vågne stille og roligt med en kop kaffe o.s.v. Der er plads til alles individualitet. I skal simpelthen frem for alt have det rart og mærke at I bliver set og hørt.

Vi rejser med jer:

Torben Egeris

Sven Wortmann

 

ALL INCLUSIVE:

På denne tur får du alle måltider serveret på den skønne terasse.

Den franske kok sørger for
morgenmad, frokost og aftensmad.
Alle drikkevarer er også inkluderet!
Program: 

Dag 1

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

9.00

Vi mødes i Kastrup kl. 9.00. Her checker vi ind sammen. 

10.55 flyver vi til Montpellier. Herefter har vi en 1,5 timers køretur til vores mølle Miravel som ligger tæt på byen Vieussan.

Vi får en drink og bliver indkvarteret. Vi samles og lærer hinanden og stedet at kende. Efter den dejlige aftensmad på vores store fælles terasse fortsætter vi hyggen med sang og snak.

 

Dag 2

For dem der har lyst starter dagen med yoga i naturen kl, 8. Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling.

Vi tager på vores første vandretur til den lille smukke landsby Vieussan. Efter en lille tur på nogle km gennem dalen besøger vi Francois og Birgit som ejer Miravel og som bor her i landsbyen. Vi får en lille historie om byen og området og bevæger os videre op til det gamle tårn, hvorfra der er en storslået udsigt. Vi spiser vores medbragte frokost, drikker et glas vin, og fortsætter vandringen af en anden rute hjemad til Miravel.
Efter lidt fritid og aftensmad hygger vi med sang m.m. om aftenen

 

Dag 3

For dem der har lyst starter dagen med yoga i naturen kl, 8. Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling. Francois og Birgit fortæller om stedet og livet i Frankrig 

Efter frokost går vi en smuk tur på den anden side af floden til den lille by Ceps. Vi kommer hjem og kan nyde poolen inden apperativen. Efter aftensmaden fortæller Per om livsoplysning m.m.

 

Dag 4

Der vil igen være yoga, morgenmad og morgensamling  mellem 8 og 10.
I dag vil vi besøge byen Roquebrun, som ligger 5 km fra møllen. Der vil være 3 muligheder at komme til Roquebrun på. Du kan ro i kano eller kajak. Du kan vandre på den smukke sti langs floden, eller du kan blive kørt dertil. I Roquebrun spiser vi madpakker, hænger lidt ud og besøger så den spændende, højtbeliggende "Middelhavshave".  

Vi kommer hjem og får tid til lidt afslapning.

Efter aftensmaden vil Torben holde sangaften med udvalgte sange fra Højskolesangbogen. 

 

Dag 5

Der vil igen være yoga, morgenmad og morgensamling  mellem 8 og 10.

Vi skal besøge en spændende vinproducent som tager os ud i marken og lader os smage på de gode dråber.

Efter frokost tager vi på udflugt. Først besøger vi en af de klassiske Languedoc vingårde. Hen på eftermiddagen tager vi til byen Pezenas, hvor vi vil slentre gennem den gamle by, shoppe og drikke et glas vin på en af de hyggelige cafeer. Om aftenen besøger vi Danskeren Jan Honore , som vil fortælle om sit liv i Pezenas med mode, kunst, musik m.m.
Vi samler et lille Dansk/Fransk orkester og spiller for gruppen og de lokal 
fremmødte, før vi atter drager hjem og går til ro.

 

blomstervæg.jpg
testue.jpg
miravel1.jpg
roquebrun3.jpg
medpool.jpg
pezenas.jpg

Dag 6

Der vil igen være yoga, morgenmad og morgensamling  mellem 8 og 10
I dag vil igen bevæge os ud i den storslåede natur. Vi tager til det smukke område Les Gorges d'Héric, hvor vi vil vandre i bjerge, se på vandfald og måske bade i de små bjergsøer. Vi indtager vores picnic frokost i denne storslåede natur. Hjemme igen er der lidt fordybelsestid, og man kan denne eftermiddag/aften bestille ayurvediske behandlinger på møllen. 

heric_edited.jpg

Dag 7

Der vil igen være yoga, morgenmad og morgensamling  mellem 8 og 10. I dag besøger vi den spændende by Narbonne, hvor vi undervejs passerer canal du Medi. Vi hygger og synger om aftenen.


 

82P2ybG2SC24h8KCtgNT2g.jpg

Dag 8

Efter morgenmaden holder vi farvel samling kl. 9, og  tager  så afsted til lufthavnen i Montpellier.

Kl 14.05 afgår flyveren til Kastrup, hvor den lander 16.20

 

0CzXQFoqS3Ol7L6sLvmejA.jpg
Det Praktiske

Pris : 13.200 kr. inkluderer:
Transport, Logi, alle måltider med drikkevarer og Udflugter!

 

 

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 10 deltagere for at rejsen gennemføres. Der gives løbende orientering om antallet af deltagere, og så snart antallet er på 10 og derover gives der en hensigtserklæring om rejsens gennemførelse.

Ved tilmelding betales et depositum på 150o kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.
Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.
Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.

Restbe
løbet opkræves ca.  8 uger før rejsen.
I nogle tilfælde er det nødvendigt at købe  individuelle flybilletter tidligere end 8 uger før rejsen.  Hvis dette er tilfældet vil restbeløbet  blive opkrævet på dette tidspunkt.Efter indbetaling af restbeløbet vil afbud ikke medføre tilbagebetaling af det indbetalte, hvorfor vi anbefaler at tegne afbestillingsforsikring

klima_edited.jpg

Hvis du ønsker at betale din rejse med Mastercard eller Visa, så kan du gøre det her:

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 8 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.
Se evt. Europæiske rejseforsikring
 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler
 
Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.
 
Du må medbringe
1 stk. bagage på 20 kg.
1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm
se Norwegian

bottom of page