top of page

TOSCANA&LUCCA
- i Etruskernes fodspor

25. juni - 2. juli
12.500 Kr
Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 
Toscansk charme......

Vi vil kigge på et lille overset hjørne af Toscana.

Costa Etrusci. Den toscanske middelhavskyst.

Her ligger den lille idylliske by Castiglioncello, som er vores base by for denne uge.

Vi vil være sammen på det særlige Hotel Bartoli, hvor vi bor sammen med familien.

Vi går i etruskernes fodspor og kigger på Volterra, Popolunia og Elba. Vi besøger også byen Lucca med sin særlige charme. Her vil vi gå til Operakoncert med musik af Puccini.

Samværet er essentielt på vores ture. Selvom vi bor på hotel, vil vi mødes hele tiden og være sammen til alle måltider. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og ER sammen fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene.

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi vil synge  sammen, så vi medbringer sanghæfter og instrumenter. Vi vil lave daglige ritualer sammen som forbinder os. Vi vil fordybe os i Castiglioncellos kultur og Etruskernes liv i Toscana og på Elba.

Bevægelse er vigtigt. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Vi starter dagene med en tur til stranden, hvor der er mulighed for morgensvømning og en halv times bevægelse Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden. 

Alle deltagere er forskellige og det er jo netop det dejlige ved dette møde. Derfor kan I med fordel se alle forslåede aktiviteter som muligheder, og ikke som tvang :-) Nogen kan lide morgenmotion, mens andre hellere vil vågne stille og roligt med en kop kaffe o.s.v. Der er plads til alles individualitet. I skal simpelthen frem for alt have det rart og mærke at I bliver set og hørt.

Vi rejser med dig :

Torben Egeris

Sven Wortmann

 

Program:

Dag 1

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2. kl. 11.30. Her checker vi ind sammen. 

13.20 flyver vi til Firenze Lufthavn. Efter en 2 timers flyvetur kører vi en times tid  til vores by Castiglioncello. Vi indkvarteres på Bartoli, dette charmerende hotel. Vi indkvarteres, får aftensmad og går til ro.

Dag 2

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages mellem 8 og 10.00. Herefter er der morgensamling med en sang og introduktion til hinanden og ugen. Vi tager på sightseeing i Castiglioncello og spiser frokost på hotellet.

Herefter er der fri indtil kl. 17.30 hvor der vil være foredrag om etruskerne og Italiens historie. 

Vi spiser aftensmad og hygger os med sang og historier.

Dag 3

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages mellem 8 og 10.00. Herefter er der morgensamling. Vi kører til Volterra og beundrer denne fantastiske by.

Vi er hjemme sidst op eftermiddagen.

Dag 4

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages mellem 8 og 10.00. Herefter er der morgensamling. Vi holder fri indtil kl. 16, hvor vi kører indtil Livorno. Vi tager en sightseeing i båd, rundt på de små kanaler og slutter besøget med et restaurantbesøg hvor vi spiser den berømte fiskeret Caccuccio.

Dag 5

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages mellem 8 og 10.00. Herefter er der morgensamling. Vi kører en tur op til den pittoreske by Casale Marrittimo, hvor vi gået en tur og spiser frokost  Efter frokost tager vi hen og besøger en vingård og smager på sagerne. Vi er hjemme sidst på eftermiddagen.Efter aftensmaden er der musik i haven, med sang og vin.

Livorno-itoscana.jpg

Dag 6

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages mellem 8 og 10.00. Herefter er der morgensamling. Vi kører til Poppulonia og kigger på Etrusker udgravninger og middelalderbyen Poppulonia Alta. Vi spiser frokost og kører så til Suvereto, en pittoresk middelalderby, som vi går en tur i.

ee3d95414acfc15e94b65e129d06df7d.jpg

Dag 7

 Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages fra kl. 8. til 10. Vi tager på udflugt til Lucca.
Efter en guidet tur har vi en del timer til shopping og til at optage byen alene.

Ved 19 tiden går vi til operakoncert i den gamle domkirke og bagefter indtager vi en udsøgt middag på en lokal restaurant.

Vi har en times kørsel hjem, hvor vi går i seng.

Dag 8

Kl. 8.30 mødes de morgenfriske til yoga og en svømmetur. Morgenmaden kan indtages fra kl. 8. til 10. Vi tager til lufthavnen i Firenze hvorfra vi flyver hjem kl. 13.20.

puccini.jpeg
Italy-Lucca-Piazza-dellanfiteatro.jpeg

Pris: 12.500 Kr. inkluderer: Transport, Logi, Halvpension, og udflugter! 
Prisen er pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelse tillæg 800 Kr.

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 8 deltagere for at rejsen gennemføres.
Senest 7 uger før rejsen gives der besked om rejsens gennemførelse.
 
Ved tilmelding betales et depositum på 1500 kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.
Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.
Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.

Restbeløbet opkræves ca. 8 ugerfør rejsen
 

klima_edited.jpg

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 8 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.
Se evt. Europæiske rejseforsikring
 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

 

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se: norwegian

bottom of page