LANGUEDOC

Højskole&Yoga

i samarbejde med

yogaguldberg.jpg
7. - 14. oktober 2019
9.900 kr.
WOW sikke et sted!
Midt i nationalparken og vindistriktet Languedoc finder vi denne perle, Domaine de Miravel, en gammel vandmølle, der ligger i den smukkeste dal, direkte ved floden i den mest vidunderlige uberørte natur. Stedet er nænsomt restaureret med økologiske materialer. Her er en sjælden skønhed og ro. Terasser med udsigt, swimmingpool, store og lækre fællesrum samt 16 store skønne værelser, som danner ramme om vores højskole. 
Den perfekte ramme for vores nye tiltag med højskole og yoga.

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er  to rejseledere, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er to forskellige rejseledere. Vi er begge meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os begge med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 

Samværet er essentielt på vores ture. Og på denne rejse er mulighederne for samvær helt i top, da vi bor sammen, nærmest som en familie i sommerhus. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og ER sammen fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene.

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi vil synge  sammen, så vi medbringer sanghæfter og instrumenter. Vi vil lave daglige ritualer sammen som forbinder os. Vi vil fordybe os i landsbyens, bjergenes og Miravels kultur.

Bevægelse er vigtigt. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Derfor er der mulighed for at dagene starter på græsplænen med øvelser hentet fra yoga og meditation. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden.

Vi brænder for Højskole og Yoga!
Torben-Egeris-2016-sh.jpg

Torben Egeris

Rejsearrangør og rejseleder

Startede rejsekurserne på Højskolen Snoghøj i 2004 og har siden arrangeret og gennemført rigtig mange rejser, især til Italien. 

Medbringer klaver og sanghæfter og sørger for det gode humør og at alting klapper.

Har været forstander for Højskolen Snoghøj fra 2003 til 2013.

Pianist og komponist gennem hele livet. 

Har arbejdet med psykologi, filosofi og selvudvikling, samt vandring, svømning og gymnastik siden 1993.

 

anita_edited.jpg

Anita Guldberg
Yogalærer, coach og sanger
Er uddannet yogalærer fra den anerkendte ’Yogaskolen i Helsingør’ v. Søren Rasmussen. Anita har bredt sit virke ud over det meste af Nordsjælland og underviser mange forskellige hold hver uge, bla. både yoga og dansehold på Hotel Hornbækhus. Desuden tilbyder Anita coaching og mindfulness. Anita er sanger og har været med højskolen i Frankrig.

 

Program: 

Dag 1

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Mødetid:

Kl.9.00

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2. kl. 9.00. Her checker vi ind sammen. 

10.50 flyver vi til Montpellier. Herefter har vi en 1,5 timers. køretur til vores mølle Miravel som ligger tæt på byen Vieussan.

Vi får en drink og bliver indkvarteret. Vi samles og lærer hinanden og stedet at kende. Vi tager en times let yoga for at ryste rejsen af os. Efter den dejlige aftensmad på vores store fælles terrasse fortsætter vi hyggen med sang og snak.

 

Dag 2

Vi starter dagen med yoga i naturen kl, 8. Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling.

Vi tager på vores første vandretur til den lille smukke landsby Vieussan. Efter en lille tur på nogle km gennem dalen besøger vi Francois og Birgit som ejer Miravel og som bor her i landsbyen. Vi får en lille historie om byen og området og bevæger os videre op til det gamle tårn, hvorfra der er en storslået udsigt. Vi spiser vores medbragte frokost, drikker et glas vin, og fortsætter vandringen af en anden rute hjemad til Miravel.
Kl. 16 har vi vores anden yoga session.

Efter aftensmaden holder Torben et oplæg om højskolesange.

 

Dag 3

Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling. 10.30  - 12.00 er der yoga

Om eftermiddagen får vi besøg af den lokale planteekspert Josephine, som først vil fortælle om planterne i området og hvad de kan bruges til, og dernæst vil tage os på en vandring, hvor vi selv kan finde planter som vi så vil forarbejde til mad, medicin eller kosmetik.

Kl. 16 har vi vores anden yoga session.

Efter aftensmaden fortæller Francois historier om sit liv og  fortællinger fra Sydfrankrig. Vi slutter dagen med sang og et glas vin.

 

Dag 4

Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling. 10.30  - 12.00 er der yoga
I dag vil vi besøge byen Roquebrun, som ligger 5 km fra møllen. Der vil være 2 muligheder at komme til Roquebrun på. Du kan ro i kano eller kajak. Du kan vandre på den smukke sti langs floden.Vi vil besøge den spændende, højtbeliggende "Middelhavshave".  

Kl. 16 har vi vores anden yoga session.

Efter aftensmaden vil Torben fortælle om og demonstrere "transformational breath"

 

Dag 5

Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling. 10.30  - 12.00 er der yoga

Efter frokost går vi en tur og får lidt tid til ro.

Kl. 16 har vi vores anden yoga session.

Vi spiser en dejlig aftensmad og herefter vil Anita fortælle om hendes vej ind i yoga og musik.

 

blomstervæg.jpg
testue.jpg
miravel1.jpg
roquebrun3.jpg
medpool.jpg
pezenas.jpg

Dag 6

Der vil igen være yoga, morgenmad og morgensamling  mellem 8 og 10. I dag vil igen bevæge os ud i den storslåede natur. Vi tager til det smukke område Les Gorges d'Héric, hvor vi vil vandre i bjerge, se på vandfald og måske bade i de små bjergsøer. Vi indtager vores picnic frokost i denne storslåede natur. Hjemme igen er der lidt fordybelsestid, og man kan denne eftermiddag/aften bestille ayurvediske behandlinger på møllen. Om aftenen har vi arrangeret et særligt møde med en fransk sangerinde der vil give koncert for os og de lokale beboere i omegnen.

heric_edited.jpg

Dag 7

Den daglige morgenmad er mellem 8 og 9.30. Herefter holder vi dagens morgensamling med sang og fortælling. 10.30  - 12.00 er der yoga

Efter frokost går vi en tur i omegnen, bader og soler lidt, og forbereder måske små indslag til aftenens fest.
Vi hjælper alle til med at pynte op, lave mad, dække bord og gøre klar til fest. 
Vi slutter vores dejlige uge med en mindeværdig festlig aften, hvor Anita og Torben vil optræde med udvalgte sange.

 

miravelkoncert.jpg

Dag 8

Vi spiser morgenmad 6.30 og tager så afsted til lufthavnen 7.30. Kl. 11 afgår flyveren til Kastrup, hvor den lander 13.15.

 

50644070_1193142187521650_57436170300162
Det Praktiske

Pris : 9.900 kr. inkluderer:

Transport, Logi, alle måltider med drikkevarer og Udflugter!

( kommer du fra Jylland får du 500 Kr. i rabat, så du har råd til toget )

 

Prisen er pr. person i dobbeltværelse

(Tillæg for enkeltværelse 700 Kr.)

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 10 deltagere for at rejsen gennemføres. Der gives løbende orientering om antallet af deltagere, og så snart antallet er på 10 og derover gives der en hensigtserklæring om rejsens gennemførelse.

Ved tilmelding betales et depositum på 150o kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.

Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.

Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.


Restbeløbet opkræves ca. en måned før kursusstart.

 

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 4 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

 

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se norwegian