top of page

Sardinien -

den magiske Ø

15. - 22. april 2020
23. - 30. september 2020
30. september - 7. oktober 2020
Pris: 11.800 Kr.
Mellem Afrika, Spanien og Italien

Det er sensommer og klimaet er fantastisk på Sardinien. Vi skal ud på en eventyrlig rejse, hvor vi skal forkæle alle vore sanser, og blive beruset af den særlige magi der hersker på den oversete ø perle Sardinien.

6000 års historie har formet denne fantastiske ø, som ligger tættere på Afrika end på fastlandet Italien. Kulturer fra Tunesien, Spanien og Italien er mixet sammen til en spændende mangfoldighed af arkitektur, kunst og mad og drikke. Her er en enestående natur med høje grønne bjerge og hvide bounty strande, laguner med grotter og Italiensk /Catalanske byer med smalle gader og stor charme. På denne tur koncentrerer vi os om sydøens magi og hovedstaden Cagliari.  Men vi starter nordøst og får to dage i dette pragtfulde område med hvide strande og pittoreske øer. Vi vil se de mest fantastiske strande, opleve vilde heste, Launeddas, Nuraghe-kulturen og møde spændende mennesker. Til sidst når vi at opleve byen Bosa på vej til Alghero.

Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er altid to rejseledere på vores ture, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Samværet er i fokus og helt essentielt på vores ture. Selvom vi bor på hotel, mødes vi hele tiden og er sammen til alle måltider. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og dyrker VÆREN sammen, fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene på vores ture. Alle deltagere tages vare på, udfra den enkeltes behov. 

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi medbringer sanghæfter og instrumenter og synger sammen hver dag på turen. Vi dyrker daglige rutiner og ritualer, som forbinder os og gør os stærke sammen. Vi fordyber os i øens mentalitet og hjerte.

Bevægelse er en vigtig del af turen. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Vi starter gerne dagene med mulighed for  en halv times yoga. Der vil dagligt være små vandre ture og anden form for bevægelse, som alle kan deltage i. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden. 

Vi rejser med dig :

Torben Egeris

Rejsearrangør og rejseleder

Startede rejsekurserne på Højskolen Snoghøj i 2004 og har siden arrangeret og gennemført rigtig mange rejser, især til Italien. 

Medbringer klaver og sanghæfter og sørger for det gode humør og at alting klapper.

Har været forstander for Højskolen Snoghøj fra 2003 til 2013.

Pianist og komponist gennem hele livet. 

Har arbejdet med psykologi, filosofi og selvudvikling, samt vandring, svømning og gymnastik siden 1993.

 

Per Larsen

Et dejligt levet liv med musikken som følgesvend har sat sine spor. 

Et arbejdsliv og et personligt liv som med "højskolen" i blodet. Dels som initiativtager til og efterfølgende som forstander på Den Rytmiske Højskole i Odsherred og dels som leder af Muskelsvindfondens store gruppe af frivillige hjælpere. Har derudover arbejdet som organisationskonsulent med særligt fokus på skabelsen af det gode (arbejds-) liv – med menneskelig trivsel i centrum.

 

Program:

Onsdag 

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Mødetid:

Kl. 15.00

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2. kl. 15.00. Her checker vi ind sammen. .

17.15 flyver vi direkte til Alghero, hvor vi lander kl. 19.50. Vi kører til en lille restaurant, Su Coloro, hvor vi spiser en god middag og derfra videre til vores  Hotel Terra di Mare i San Teodoro. Vi får vores værelser og går til ro.

Torsdag

Vi vågner op et stenkast fra havet. 8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga og et morgenbad i havet. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang.

Vi går en tur i landsbyen sammen og får derefter fri til frokost og badning ved stranden.

Hen på eftermiddagen tager vi på en sejltur til den vidunderlige ø Tavolara. her går vi tur og drikker kaffe. Vi er tilbage på hotellet til aftensmad. Vi hygger med sang om aftenen.

iB4rmldmRlS8lgpnREg.jpg

Fredag 

Vi står op og tager afsked med San Teodoro. Efter en times kørsel kommer vi til San Cristina, som er et meget spændende helligt sted med et præcist udhugget vandhelligdom, en Nuraghe landsby og en kristen pilgrims landsby .Vi kører videre til Tuili og op på naturfænomenet Giara hvor
vi indtager vores frokost tilberedt af hyrder fra området og omgivet af gamle korktræer og anden smuk vegetation. Giara som ligger i 700 meters højde er kendt for dens 900 vildt levende heste. Sidst på eftermiddagen tager vi til Cagliari og bliver indkvarteret på vores dejlige hotel Calamosca, lidt uden for den pragtfulde storby. Vi får aftensmad, synger en sang og går til ro.

wQoyXTwwRLmU68tkFcv9sg.jpg

Lørdag

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi bruger nu hele dagen på byen Cagliari. Guidet tur og tid på egen hånd

Efter aftensmaden hygger vi igennem med sang og musik.

Søndag

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi kører ud til Nora og får en spændende rundvisning i en gammel romersk by. Herefter tager vi ind til Pula og spiser frokost. Eftermiddagen bruges på en af Sydsardiniens magiske bountystrande. Sidst på eftermiddagen kører vi hjem og hygger og spiser aftensmad på hotellet.

Mandag

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang.  Vi tager i dag ud til den spændende kunstner landsby San Sperate, hvor vi kigger på husmalerierne og den enestående stenskulpturpark.. Vi mødes med de lokale og ender med at spise middag hos en kunstner, hvor vi også slutter dagen med en koncert og fællessang.

Tirsdag

8.30 er der mulighed for morgengymnastik/yoga. Efter morgenmaden er der en lille samling med en sang. Vi har nu forskellige muligheder for tirsdagen. Blive og slappe af på hotellet og måske bade på stranden og gå en tur op på bakken og nyde udsigten. Eller tage ind til Cagliari og måske gå på museum eller shoppe. Sidst på eftermiddagen mødes vi med Dante på universitetet i Cagliari for at få en uventet og særlig oplevelse.

Om aftenen tager vi. til Maracalagonis, en lille landsby uden for Cagliari, hvor vi vil besøge " House of Cane" et gammelt hus hvor der bygges rørinstrumenter m.m. Her vil vi høre musik og spise aftensmad, synge og feste med de lokale musikere.

yoga.jpg

Onsdag

Efter morgenmaden kører vi nordpå og kigger på den spændende by Bosa. Vi spiser pizza på torvet, og tager på sightseeing i byen. ved 17.30 tiden  kører vi ad den vidunderlige kystvej ud til lufthavnen ved Alghero hvor vi er ved 19 tiden. 

Vi flyver fra Alghero kl. 21.00 og lander i KBH kl. 23.30. 

Pris: 11.800 kr. inkluderer: Transport, Logi, Halvpension, Undervisning, og udflugter! 

Prisen er pr. person i dobbeltværelse. Der er 700 kr. i tillæg for enkeltværelse.

Kommer du fra Jylland får du 500 kr. i rabat, så du har råd til toget.

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 8 deltagere for at rejsen gennemføres. Der gives løbende orientering om antallet af deltagere, og så snart antallet er på 8 og derover gives der en hensigtserklæring om rejsens gennemførelse. 

 

Ved tilmelding betales et depositum på 150o kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.

Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.

Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.


Restbeløbet opkræves 6 uger før rejsen.

 

Hvis du ønsker at betale din rejse med Mastercard eller Visa, så kan du gøre det her:

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 4 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

 

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se: TUI flight

bottom of page