NEW YORK -

en kultur metropol af format!

3. - 11. april 2018
Pris: 13.800 Kr.
THE BIG APPLE

- beskrivelse på vej

Nærvær - Samvær - Kultur - Bevægelse 

Som dine rejseledere,sætter vi en ære i at være tilstede og nærværende. Vi ønsker at deltagerne, og det inkluderer os, opbygger vedkommende og nære relationer med hinanden. Vi er altid to rejseledere på vores ture, så den ene kan være tilstede mens den anden måske er optaget af planlægning. Vi er to forskellige rejseledere, både af køn, men også af væsen. Vi er begge meget interesseret i mennesker og deres liv og beskæftiger os begge med muligheder og udvikling på hver vores måde.
 

Samværet er i fokus og helt essentielt på vores ture. Selvom vi bor på hotel, mødes vi hele tiden og er sammen til alle måltider. Vi oplever, spiser, synger, snakker, griner, vandrer og dyrker VÆREN sammen, fra morgen til aften. Selvfølgelig kan man altid trække sig tilbage og nyde lidt privat fred, men man kommer ikke til at være eller føle sig alene på vores ture. Alle deltagere tages vare på, udfra den enkeltes behov. Det er vores vigtigste opgave, at den enkelte deltager føler sig set, inspireret, helet og fyldt op af ny, stærk energi, som bliver hængende, også når turen er slut

Kultur er en stor del af vores liv. Både den kultur vi bringer med os, den indbyrdes kultur vi har sammen, og den kultur der er omkring os i landsbyen og i landet. Vi medbringer sanghæfter og instrumenter og synger sammen hver dag på turen. Vi dyrker daglige rutiner og ritualer, som forbinder os og gør os stærke sammen. Vi fordyber os i byens mentalitet og hjerte.

Bevægelse er en vigtig del af turen. Både den fysiske og åndelige bevægelse. Vi starter dagene med mulighed for de 5 tibetanere og yoga. Der vil dagligt være små vandre ture og anden form for bevægelse, som alle kan deltage i. Mindfullness, afspænding og healing dyrkes i det omfang der er lyst til. Vi bevæges af stemninger, kulturen og hinanden. 

Vi rejser med dig :

Torben Egeris

Rejsearrangør og rejseleder

Startede rejsekurserne på Højskolen Snoghøj i 2004 og har siden arrangeret og gennemført rigtig mange rejser, især til Italien. 

Medbringer klaver og sanghæfter og sørger for det gode humør og at alting klapper.

Har været forstander for Højskolen Snoghøj fra 2003 til 2013.

Pianist og komponist gennem hele livet. 

Har arbejdet med psykologi, filosofi og selvudvikling, samt vandring, svømning og gymnastik siden 1993.

 

Lotte Arnsbjerg

Rejseleder og underviser

Har deltaget i mange rejser siden 2010. Lotte tilfører rejser en personlig og spirituel dimension.

Underviser i bevægelse, kan hjælpe deltagere med personlige udfordringer. Lotte er meget empatisk og giver gerne personlige råd og healing. Desuden er hun skuespiller og sanger og giver gerne nogle numre fra den gamle danske sangskat.

Uddannet skuespiller fra 1996. 

Arbejder som Ervhervs coach, Healer, Instruktør, sanger og skuespiller.

 

Torsdag

Vi spiser morgenmad og tager så afsted til fastlandet med færgen til byen Terracina. Vi kører med bus til lufthavnen i Rom, hvor vi flyver hjem til Kastrup. Her lander vi ca. kl. 19.45

Pris: 13.800 kr. inkluderer: Transport, Logi, Halvpension, Undervisning, og udflugter! 

Prisen er pr. person, og du vælger selv, om du vil bo på enkelt eller dobbeltværelse.

TILMELDING

Deltagerantal og tilmelding

Der kan højst være 16 deltagere og der skal mindst være 10 deltagere for at rejsen gennemføres.

Senest 7 uger før rejsen gives der besked om rejsens gennemførelse.

 

Ved tilmelding betales et depositum på 100o kr.  - som returneres hvis rejsen ikke gennemføres.

Når du har sendt din tilmelding modtager du en mail med kontonummer, hvortil depositum overføres.

Du vil herefter modtage en mail med kvitering, og så vil du fortløbende blive orienteret om rejsens udvikling.


Restbeløbet opkræves 1. marts 2018

 

Afbestillingsforsikring

Vær opmærksom på at du ved afbud senere end 3 uger før rejsen er forpligtet til at betale den fulde pris, da alle rejseudgifter er betalt på dette tidspunkt, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Se evt. Europæiske rejseforsikring

 

Flybilletter, Boardingpas og Bagageregler

 

Kopi af flybilletter sendes pr. mail. Men for at gøre det let for dig mødes vi i lufthavnen, hvor jeg medbringer alle billetter og sørger for boardingpas.

 

Du må medbringe

1 stk. bagage på 20 kg.

1 stk håndbagage 56 x 45 x 25cm

1 stk håndbagage 45 x 36 x 20cm

se: norwegian

Program: på vej

Torsdag 

Mødested: 

Kastrup lufthavn

terminal 2

 

Mødetid:

Kl. 8.00

Vi mødes i Kastrup lufthavn i terminal 2. kl. 8.00. Her checker vi ind sammen. 

Vi finder et roligt sted og drikker en kop kaffe og hilser på hinanden.

10.20 flyver vi til Rom. hvor vi lander kl. 12.50. En bus kører os til den lille by Formia. Herfra sejler vi en time til Ventotene, hvor vi straks rammes af stilheden. En elektrisk bil henter vores kufferter mens vi selv spadserer det lille stykke op til hotellet. Vi finder vores værelser, slapper lidt af og mødes til aftensmad. Efter en aften gåtur og en sang går vi til ro.

Fredag

Vi mødes til morgenmad kl. 9.00. i vores eget lokale til dagens introduktion.

Efter morgenmaden går vi til stranden kl. 9.30. Vi slapper af nogle timer med svømning, sol og Gymnastik/ Yoga. Efter noget fritid og frokost mødes vi igen kl. 14 for at vandre en tur på nogle timer rundt på øen. Efter lidt fritid mødes vi kl. 18 til yoga og meditation Vi spiser på vores restaurant ved 20.30 tiden og hygger og synger.

Lørdag 

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9. Her er der en times yoga/gymnastik program.

Formiddagen bruges på egen tid og individuelle sessioner med Lotte. 

Efter frokost fortsætter vi med egen tid og  individuelle sessioner. Vi går en fælles tur kl. 17 og har fælles meditation  kl.19.

Aftensmad, musik og historiefortælling.

Søndag

Efter morgengymnastik og morgenmad går vi til havnen og bliver sejlet over til St. Stefano og oplever stemningen på den forhenværende fængselsø. Herefter sejler vi videre rundt om øen og besøger en grotte og ser hele øen fra søsiden. Hen på eftermiddagen har vi fri til individuelle sysler. Mulighed for meditation kl. 19.

Aftensmad, musik og sang

Mandag

Dem der har lyst mødes på stranden kl. 9. Her er der en times yoga/gymnastik program. Vi har i dag, efter morgenprogrammet, mulighed for at opleve museet og de gamle romerske cisterner, samt ruinerne af Kejser Augustus barnebarn Julias villa. Efter frokost har vi individuelle sessioner, efterfulgt af yoga og meditation. Om aftenen tager vi afsked med øen med sang og musik.

Tirsdag

Idag sejler vi videre til den største af øerne Ponza, hvor vi vil være indtil torsdag. Vi skal bo i den største af de to byer på øen, Ponza Porto. Her er det skønneste leben, med farverig havn, små stræder med butikker, hyggelige restauranter og cafeer. Vi bor med havudsigt, på Hotel Bella Vista, som har gå afstand til alt væsentligt. Vi indkvarteres og tager en orienterigsrunde i byen. Vi finder et sted til eftermiddags yoga og meditation.Efter aftensmaden har vi fri til at opleve havneby miljøet.

Onsdag

En dag på havet. Vi tager på sejltur og besøger den efter sigende smukkeste ø i Europa - Palmarola, ganske enkelt et lille stykke af paradis.

På denne tur stopper skibet med jævne mellemrum, så man kan hoppe i baljen og bade i det meget smukke turkis blå vand. Der bliver serveret frokost og kaffe om bord, og der bliver også mulighed for et besøg på øens eneste lille cafe, der ligger på en vidunderlig bounty strand. Vi laver en lille yoga/meditation inden aftensmaden.  Herefter hygger og fester vi sammen på bedste vis.